De goedkoopste winkelinrichting


Volg ons op LinkedIN

Betaal online met uw eigen bank

GWi Holland

Wij zijn gespecialiseerd in slatwall panelen/lamellenwände, met de daarbij behorende accessoires zoals blisterhaken, schappen, schapdragers, presentatiestangen en meer!

Slatwalls

Voor de inrichting van uw winkel bent u steeds weer op zoek naar stevig materiaal van hoge kwaliteit dat er daarnaast nog smaakvol en professioneel uitziet. Daarnaast is ook flexibiliteit belangrijk wanneer u de indeling van uw winkel wenst aan te passen. Vanuit dit oogpunt zijn slatwalls de ideale oplossing als presentatiewand.

Wat zijn slatwalls?

Een slatwall is een presentatiewand die opgebouwd is uit lamellen (horizontale groeven). Slatwalls kopen kan in verschillende vormen: van vrijstaande armaturen tot wandpanelen. Ze worden gebruikt met extra accessoires zoals bakken, planken en slatwall haken, die kunnen bevestigd worden door ze in de horizontale groeven van de wand vast te haken (zonder gebruik van extra gereedschap).
Waarom zou u slatwalls bestellen?

Slatwalls bestellen voor uw winkelinrichting biedt tal van voordelen:

Gebruiksvriendelijkheid: geen gereedschap nodig om extra accessoires te bevestigen. Door gebruik van slatwall haken kan u snel uw inrichting aanpassen
Duurzaamheid: slatwalls kopen betekent kiezen voor een oplossing op lange termijn. Het materiaal is moeilijk te beschadigen en is ook geschikt om zwaardere producten in uw winkel uit te stallen.
Betaalbaarheid: basispanelen zijn beschikbaar aan betaalbare prijzen en verder beslist u zelf hoe ver u wil gaan. Wanden van hogere kwaliteit en hoogwaardige afwerking kosten iets meer, maar zijn gezien hun duurzaam karakter nog steeds een interessante investering.
Veelzijdigheid: u kan presentatiewanden laten ontwerpen die passen bij het karakter en de look van uw winkel en daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende soorten producten.

Materiaal

De wanden worden meestal vervaardigd in MDF, maar sommige fabrikanten gebruiken ook PVC of hybride materiaal. Als afwerking kunnen de panelen geschilderd worden of wordt een afwerkingslaag van melamine, hardhout of laminaat aangebracht. Prijs van de afwerking is in deze afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt. Ook de breedte van de lamellen en de groeven kunnen variëren.